Nagy örömünkre elkészült városunk és irodánk első promóciós videója Ezzel a kisfilmmel is az a célunk, hogy Kiskunfélegyházát minél többen válasszák úti célként! Itt az alkalom, hogy Te is segíts ebben, videónk megosztásával, népszerűsítésével! Minden kedvelést és megosztást köszönünk, várunk irodánkban!
Tovább
A Tourinform iroda ismét bővítette szolgáltatásainak sorát. Ezentúl ajándéktárgyakat is vásárolhatunk az irodában családtagjainknak, rég nem látott osztálytársaknak, külföldön élő barátainknak vagy akár magunkat is meglephetjük néhány aprósággal.
Az irodában Kiskunfélegyháza feliratú, és kiskunfélegyházi fotókkal ellátott hűtőmágnesek, képeslapok, bögrék, valamint egyéb reklámajándékok is megvásárolhatóak. A kínálatból ajándékcsomag összeállítására is van lehetőség, melyhez városi címerrel ellátott italtasakokat és ajándéktasakokat is beszerezhetünk.
Tovább
A kiskunfélegyházi Tourinform Iroda új kiadványok széles választékával várja betérő ügyfeleit. Térképek (Kiskunfélegyháza, kerékpáros, ifjúsági szállás, autós, kemping, stb.), szállásajánlók, városismertetők, természetjáró magazinok, termelők ismertetői, gasztronómiai füzetek, fürdők prospektusai, wellness ajánlatok, nemzeti parkok, múzeumok, kisvasutak kiadványai, programajánlók, rendezvénynaptárak, turisztikai magazinok közül válogathatnak az Érdeklődők.
Tovább
2014 novemberétől új helyen, a Városháza bejárata mellett, az árkádok alatt várja a turistákat és a helyieket a kiskunfélegyházi Tourinform iroda.
A kellemes hangulatú információs pont tekintettel az igényekre, már nemcsak szezonálisan, hanem egész évben a látogatók rendelkezésére áll. Az iroda központi, könnyen elérhető helyre került, így sokkal nagyobb forgalomra lehet számítani a jövőben.
Tovább
10 ok, amiért érdemes Kiskunfélegyházára látogatni
1. megismerheti Kiskunfélegyháza különleges szecessziós építészetét

2. egyedülálló börtönmúzeumban kutathatja a betyárok és pandúrok legendáját

3. ízletes alföldi ételeket kóstolhat a város éttermeiben

4. igénybe veheti a fürdő gyógyvizes szolgáltatásait, relaxálhat, gyógyulhat

5. kellemesen töltheti idejét a város cukrászdáiban, kávézóiban

6. a különös hangulatú színpompás piacon vásárolhat mely oly nagy hatást tett művészeinkre

7. kellemes sétát tehet a ligetes főutcán az árnyas platánsor alatt

8. hagyományőrző, kulturális fesztiválokon szórakozhat családjával, barátaival

9. megismerkedhet Petőfi és Móra emlékeivel

10. megtapasztalhatja a félegyháziak vendégszeretetét
Elérhetőség
TOURINFORM IRODA

6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. (Városháza bejárata mellett)
Telefon: (+36-76) 562-039
E-mail: kiskunfelegyhaza@tourinform.hu
Facebook: Tourinform Kiskunfélegyháza
NYITVA TARTÁS:
hétfőtől-péntekig 8:00-16:00
View My Stats