Nagy örömünkre elkészült városunk és irodánk első promóciós videója Ezzel a kisfilmmel is az a célunk, hogy Kiskunfélegyházát minél többen válasszák úti célként! Itt az alkalom, hogy Te is segíts ebben, videónk megosztásával, népszerűsítésével! Minden kedvelést és megosztást köszönünk, várunk irodánkban!
Tovább
A Tourinform iroda ismét bővítette szolgáltatásainak sorát. Ezentúl ajándéktárgyakat is vásárolhatunk az irodában családtagjainknak, rég nem látott osztálytársaknak, külföldön élő barátainknak vagy akár magunkat is meglephetjük néhány aprósággal.
Az irodában Kiskunfélegyháza feliratú, és kiskunfélegyházi fotókkal ellátott hűtőmágnesek, képeslapok, bögrék, valamint egyéb reklámajándékok is megvásárolhatóak. A kínálatból ajándékcsomag összeállítására is van lehetőség, melyhez városi címerrel ellátott italtasakokat és ajándéktasakokat is beszerezhetünk.
Tovább
A kiskunfélegyházi Tourinform Iroda új kiadványok széles választékával várja betérő ügyfeleit. Térképek (Kiskunfélegyháza, kerékpáros, ifjúsági szállás, autós, kemping, stb.), szállásajánlók, városismertetők, természetjáró magazinok, termelők ismertetői, gasztronómiai füzetek, fürdők prospektusai, wellness ajánlatok, nemzeti parkok, múzeumok, kisvasutak kiadványai, programajánlók, rendezvénynaptárak, turisztikai magazinok közül válogathatnak az Érdeklődők.
Tovább
2014 novemberétől új helyen, a Városháza bejárata mellett, az árkádok alatt várja a turistákat és a helyieket a kiskunfélegyházi Tourinform iroda.
A kellemes hangulatú információs pont tekintettel az igényekre, már nemcsak szezonálisan, hanem egész évben a látogatók rendelkezésére áll. Az iroda központi, könnyen elérhető helyre került, így sokkal nagyobb forgalomra lehet számítani a jövőben.
Tovább
10 ok, amiért érdemes Kiskunfélegyházára látogatni
1. megismerheti Kiskunfélegyháza különleges szecessziós építészetét

2. egyedülálló börtönmúzeumban kutathatja a betyárok és pandúrok legendáját

3. ízletes alföldi ételeket kóstolhat a város éttermeiben

4. igénybe veheti a fürdők gyógyvizes szolgáltatásait, relaxálhat, gyógyulhat

5. kellemesen töltheti idejét a város cukrászdáiban, kávézóiban

6. termelői piacon friss zöldségekhez, gyümölcsökhöz, helyi termékekhez juthat

7. kellemes sétát tehet a ligetes főutcán, az árnyas platánsor alatt

8. hagyományőrző, kulturális fesztiválokon szórakozhat családjával, barátaival

9. irányított sétán ismerkedhet meg Petőfi és Móra emlékekkel

10. megtapasztalhatja a kunok vendégszeretetét
Elérhetőség
TOURINFORM IRODA

6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. (Városháza bejárata mellett)
Telefon: (+36-76) 562-039
E-mail: kiskunfelegyhaza@tourinform.hu
Facebook: facebook.com/tourinformkiskunfelegyhaza
NYITVA TARTÁS:
Szezonban (június 15-től szeptember 15-ig)
hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 óráig
szombaton 8:00-12:00 óráig
View My Stats