Tourinform Iroda
Publikálta: Webmester  |  Publikáció ideje: 2014. június 5.

2014 novemberétől új helyen, a Városháza bejárata mellett, az árkádok alatt várja a turistákat és a helyieket a kiskunfélegyházi Tourinform iroda.

A kellemes hangulatú információs pont tekintettel az igényekre, már nemcsak szezonálisan, hanem egész évben a látogatók rendelkezésére áll. Az iroda központi, könnyen elérhető helyre került, így sokkal nagyobb forgalomra lehet számítani a jövőben. A megközelítést közúti, valamint információs táblák segítik.

A turisztikai iroda fontos feladatot lát el, hiszen Kiskunfélegyháza és a térség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a környékbeli és országos turisztikai kínálattal egyaránt találkozik. Bemutatja Magyarország, kiemelten Kiskunfélegyháza és térsége turisztikai kínálatát, szálláshelyeit, programjait, rendezvényeit, és népszerűsíti a várható turisztikai fejlesztéseket is.

A kiskunfélegyházi iroda rendszeresen végez turisztikai adatgyűjtést az alábbi településeken: Kiskunfélegyháza, Bugac, Bugacpusztaháza, Petőfiszállás, Pálmonostora, Kunszállás, Fülöpjakab, Tiszaalpár, Gátér, Móricgát. A gyűjtés célja a térség szolgáltatóinak népszerűsítése, országos megismertetése.

Az iroda célja továbbra is az, hogy a településekre látogató turisták, vendégek megismerjék a térség turisztikai kínálatát, szolgáltatóit, vállalkozóit. Az iroda szolgáltatásai bővültek, hamarosan elkezdődik az ajándéktárgyak értékesítése is. Jelenleg bögre, hűtőmágnesek, képeslapok, dosszié, jegyzettömb és póló közül válogathatnak. A kínálat folyamatosan bővül, hamarosan helyi és térségi termékeket is vásárolhatnak a betérő vendégek.

Az irodában gyereksarok került kialakítására, így amíg a szülők az üdülési ajánlatok és az ingyenes kiadványok között válogatnak, a legkisebbek is elfoglalják magukat.

Az iroda működteti Kiskunfélegyháza turisztikai honlapját, a www.felegyhaziturizmus.hu oldalt, valamint saját facebook oldallal rendelkezik – www.facebook.com/tourinformkiskunfelegyhaza – ahol a turisták mindig a legfrissebb információkról, programokról tájékozódhatnak.

Látogasson el az irodába, ahol ingyenesen segítenek megtervezni pihenését, számos wellness- és túraajánlatról, valamint családi programról tájékoztatnak. Informálódhat menetrendekről, kikapcsolódási lehetőségekről, helyi és országos rendezvényekről. Hamarosan pedig ismét igényelheti Erzsébet kártyáját, melyben az iroda dolgozói készséggel állnak rendelkezésére.

A Tourinform iroda elérhetőségei:
6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos u. 1.
Telefon: (+36 76) 562-039
E-mail: kiskunfelegyhaza@tourinform.hu
Web: www.felegyhaziturizmus.hu
Facebook: www.facebook.com/tourinformkiskunfelegyhaza

Nyitva tartás: szezonon kívül hétfőtől péntekig 8:00-16:00 óráig
Szezonban (június 15-től szeptember 15-ig)
hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 óráig
szombaton 8:00-12:00 óráig

10 ok, amiért érdemes Kiskunfélegyházára látogatni
1. megismerheti Kiskunfélegyháza különleges szecessziós építészetét

2. egyedülálló börtönmúzeumban kutathatja a betyárok és pandúrok legendáját

3. ízletes alföldi ételeket kóstolhat a város éttermeiben

4. igénybe veheti a fürdő gyógyvizes szolgáltatásait, relaxálhat, gyógyulhat

5. kellemesen töltheti idejét a város cukrászdáiban, kávézóiban

6. a különös hangulatú színpompás piacon vásárolhat mely oly nagy hatást tett művészeinkre

7. kellemes sétát tehet a ligetes főutcán az árnyas platánsor alatt

8. hagyományőrző, kulturális fesztiválokon szórakozhat családjával, barátaival

9. megismerkedhet Petőfi és Móra emlékeivel

10. megtapasztalhatja a félegyháziak vendégszeretetét
Elérhetőség
TOURINFORM IRODA

6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. (Városháza bejárata mellett)
Telefon: (+36-76) 562-039
E-mail: kiskunfelegyhaza@tourinform.hu
Facebook: Tourinform Kiskunfélegyháza
NYITVA TARTÁS:
hétfőtől-péntekig 8:00-12:00 és 12:30-16:00
View My Stats