Akácos Tanya

Szálláshely neve: Akácos Tanya

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, VI. körzet tanya 5.

Telefonszám: 00-36-76-461-063, 00-36-20-585-9838

E-mail: akacostanya@gmail.com

Web: www.akacostanya.hu

Összes férőhely száma: 10+2

Szobák száma: 4

Akadálymentesített: nem

Vezető, üzemeltető neve, elérhetősége: Szabó Antalné Marika

Elérhetősége: 00-36-20-585-9838


Leírás:

A Kiskunfélegyházától 2 km-re fekvő paraszttanyánk nyugodt környezetben, télen-nyáron várja vendégeit, ideális kikapcsolódási helyet nyújtva nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak 10 főig. (Pótágyakkal tovább is bővíthető a ház befogadóképessége.) Családias hangulatú tanyánkon különös figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink jól érezzék magukat, és minél kellemesebb kikapcsolódásban legyen részük. Nálunk hagyományos, igazán nyugodt környezetben pihenhet és szórakozhat. A gyerekek játszhatnak a nagy füves területen, vendégeink a tanya "éléskamrájából" (zöldségek, gyümölcsök, tojás, tej) is vásárolhatnak étkezésükhöz. A vendégeink nyugalmát sem a házigazda, sem idegen nem zavarja meg, a házat mindig csak egy társaságnak adjuk ki.
A ház egy régi paraszttanyából vált igazi, komfortos vendégváró tanyává. A házban 4 szoba, - 2 db kétágyas, 2 db háromágyas - konyha, étkező, fürdőszoba áll kedves vendégeink rendelkezésére. Az előtérből nyílik a teljesen felszerelt konyha, ahol gázsütő, mikrohullámú sütő, hűtő áll a vendégek rendelkezésére, és az elkészített ételek tálalásához is minden kiegészítő megtalálható. A kedves vendég lehet önkiszolgáló is: a gáztűzhelyen elkészítheti a család ebédjét vagy vacsoráját, a kertben termett növényekből. A ház földszintjén két, a régi idők berendezését felelevenítő szoba szolgálja a vendégek kényelmét. A nagyobb szoba egyik dísze a búbos kemence, melynek meleg fala gyorsan átmelegíti a hűvös időben átfázott testet. A kisbabákkal érkezők részére egy gyermekágy is rendelkezésre áll. Az emeleten két szoba, egy társalkodó és egy mosdó található, melyek a nagyobb társaságok, családok fogadását is lehetővé teszi. A ház fürdőszobája hideg-meleg vizes zuhanyzóval, káddal, mosdókagylóval felszerelt.
A főépület mellett egy kellemes faház is a vendégek rendelkezésére áll, ahol szabad levegőn, - akár esős időben is - kényelmesen beszélgethetnek. A faházban is megépült egy kemence, a nyáron érkező vendégek számára itt készül a rendkívül ízletes "kemencés lángos". A ház körül nagy, füves terület található, ahol lehetőség nyílik a szabadidős sportok űzésére, de kialakított tűzrakó hellyel, napozóágyakkal, ill. homokozóval is rendelkezünk.

Galéria:
10 ok, amiért érdemes Kiskunfélegyházára látogatni
1. megismerheti Kiskunfélegyháza különleges szecessziós építészetét

2. egyedülálló börtönmúzeumban kutathatja a betyárok és pandúrok legendáját

3. ízletes alföldi ételeket kóstolhat a város éttermeiben

4. igénybe veheti a fürdő gyógyvizes szolgáltatásait, relaxálhat, gyógyulhat

5. kellemesen töltheti idejét a város cukrászdáiban, kávézóiban

6. a különös hangulatú színpompás piacon vásárolhat mely oly nagy hatást tett művészeinkre

7. kellemes sétát tehet a ligetes főutcán az árnyas platánsor alatt

8. hagyományőrző, kulturális fesztiválokon szórakozhat családjával, barátaival

9. megismerkedhet Petőfi és Móra emlékeivel

10. megtapasztalhatja a félegyháziak vendégszeretetét
Elérhetőség
TOURINFORM IRODA

6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 1. (Városháza bejárata mellett)
Telefon: (+36 76) 562-039
E-mail: kiskunfelegyhaza@tourinform.hu
Facebook: Tourinform Kiskunfélegyháza
NYITVA TARTÁS:
hétfőtől-péntekig 8:00-16:00
View My Stats